Draaiende Make up Organizer

Waar ligt die ene mascara nu toch weer? En waar heb je je favoriete lipstick gelaten? Je hebt vaak zo veel make up spullen dat je niet meer weet waar je ze allemaal moet laten. Deze handige, roterende make up organizer helpt je al je cosmetica en sieraden te ordenen. Gedaan met de chaos en steeds op tijd voor dat leuke feestje!

100% veilig afrekenen
  • Gratis verzending
  • Levering binnen 1-2 werkdagen!
  • Eenvoudig en veilig betalen
Artikelnummer: 8720165692309 Categorie:

Beschrijving

Veel opslagruimte
Deze make up kit heeft maar liefst 10 vakjes om je spullen in op te bergen. In het staande gedeelte kan je parfum, bodylotion, oogcrème, foundation, deodorant… plaatsen. De vakken verschillen in hoogte, waardoor je voor elke maat van flesje wel een plaats vindt. Bovenaan is er een platform met 5 opbergvakken. 3 ervan zijn klein, waar je bijvoorbeeld ringen, kettingen of oorbellen in kwijt kan. Ook je lipsticks en nagellak kan je hier mooi ordenen. Bovenaan is er ook plaats genoeg voor je oogschaduw, poeders, borstels en eventueel zonnebrillen. Personaliseer je toren en kies zelf wat je waar plaatst.

 

Handig in gebruik
De make up organizer draait rond. Hierdoor hoef je tijdens het opmaken niet te rommelen tussen je spullen, je kan gewoon aan de organizer draaien en rustig het juiste product kiezen. De vakken hebben een verhoogde boord, zodat de producten niet van de toren kunnen vallen en mooi op hun plaats blijven staan.

 

Makkelijk schoonmaken
De make up organizer is eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. En omdat de make up organizer van kunststof is gemaakt, kan je deze eenvoudig reinigen met een vochtige doek. Je spullen blijven zo altijd mooi.

 

Extra make up tasje
Je krijgt bij deze make up organizer een make up tasje. Hierin kan je je favoriete make up makkelijk meenemen. Er is plaats genoeg, ook voor je borstels. Je schuift het tasje eenvoudig dicht met de rits, zo kan er zeker niets uit de tas vallen. Ideaal om mee te nemen op reis!

 

Voordelen
✔ 360 graden roterend
✔ Verstelbaar & gemakkelijk in elkaar te zetten
✔ Grote opbergcapaciteit
✔ Lichtgewicht & duurzaam
✔ Maakt het makkelijk om georganiseerd te blijven
✔ Bespaart ruimte

 

Specificaties
➜ Afmetingen: 30,5 cm hoog x 23 cm diameter
➜ Kleur: Zwart
➜ Materiaal: kunststof

 

Inhoud verpakking
 1x 360 graden roterende make up organizer
➜ 1x make up tas

 

Wacht niet langer met het rondslingeren van je make up. Bestel nu en creëer rust en overzicht op je make up tafel met deze 360 graden roterende make up organizer.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Currently, we are not accepting new reviews
Draaiende Make up Organizer
Scroll naar boven

Hoe ben je op onze website terecht gekomen?

Ga je zo snel weg?

5% korting

Vul hier onder je naam en e-mailadres in en claim je 5% korting op je aankoop.