Massage Apparaat – LCD touch Screen – Stil & lange batterijduur

Laat je spieren ontspannen en herstel sneller dan ooit met de Massage Gun! Welke sport je ook beoefent het apparaat biedt je professioneel, therapeutische ontspanning voor je spieren zodat jij weer klaar bent om hard te trainen.

100% veilig afrekenen
  • Gratis verzending
  • Levering binnen 1-2 werkdagen!
  • Eenvoudig en veilig betalen
Artikelnummer: 8719326628110 Categorie:

Beschrijving

Spierpijn kan heel vervelend zijn als atleet, met name als je je moet voorbereiden voor een belangrijke wedstrijd. Als je dit apparaat gebruikt verbeter je de doorbloeding in je spieren. Daardoor herstel je sneller en word je een stuk mobieler.

Hoge kwaliteit
De Massage Gun is over het hele lichaam te gebruiken. Je kan kiezen tussen level 1-20 qua sterkte. De 4 kopstukken die er bij geleverd worden maakt het nog makkelijker om bepaalde lichaamsdelen echt goed aan te spreken:

Kopstukken
1.Rond Ideaal voor bijna alle lichaamsgebieden en grote/kleine spiergroepen.
2.Tweepoot Ideaal voor gebieden als de nek, wervelkolom, kuiten en voeten.
3.Kegel o.a. Ideaal voor gewrichten, spierknopen, pijnlijke plekken, triggerpoints en deep tissue.
4.Plat Ideaal voor de grote spiergroepen als de borst, benen, schouders en bovenrug.

De Massage Gun is te bedienen via het touchscreen. Daar kan je de sterkte instellen, zie je hoe vol de accu nog is en zet je het apparaat mee aan/uit.

Door de verschillende sterktes en kopstukken is de Massage Gun de perfecte toevoeging voor elke atleet, fysiotherapeut of andere fitness/revalidatie gerelateerde beroepen. Of je het nou thuis, in de sportschool of in je praktijk gebruikt. De Massage Gun is overal mee naartoe te nemen in de duurzame, lichte beschermkoffer.

Met de Massage Gun is het net alsof je een therapeut bij je hebt die je overal mee naar toe kan nemen. Het helpt je te herstellen waarmee jij een beter, gezonder en sterker lichaam creëert!

Waarom heb je een Massage Gun nodig?
De Massage Gun helpt je spierstijfheid en pijn te verlichten, de bloeddruk te verhogen, de algehele gezondheid van de zachte weefsels van het lichaam te verbeteren, bovendien kan het fasciitis voorkomen, wat een soort pijnlijke en moeilijk te genezen ontsteking is veroorzaakt door hechting tussen de fascia en spieren.

Zacht geluid.
Het geluid is meerdere malen getest en heeft een beoordeling van 45db. Dit betekent dat het zo stil is dat je gemakkelijk een gesprek kunt voeren met je fysiotherapeut of atletische trainer en je geen zorgen hoeft te maken over het geluidsniveau.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Currently, we are not accepting new reviews
Massage Apparaat - LCD touch Screen - Stil & lange batterijduurMassage Apparaat – LCD touch Screen – Stil & lange batterijduur
Scroll naar boven

Hoe ben je op onze website terecht gekomen?

Ga je zo snel weg?

5% korting

Vul hier onder je naam en e-mailadres in en claim je 5% korting op je aankoop.