10 Stuks Hexagon Wandlamp

Verlichting zoals je het nog nooit hebt gezien! De Hexagon wandlamp is een musthave als jij houdt van bijzondere verlichting in huis. Kan jouw woonkamer wel een upgrade gebruiken? En ben je op zoek naar iets unieks? Dan is deze touch lamp precies wat jij zoekt!

100% veilig afrekenen
  • Gratis verzending
  • Levering binnen 1-2 werkdagen!
  • Eenvoudig en veilig betalen
Artikelnummer: 8720165692026(1) Categorie:

Beschrijving

Gebruik de wandlamp, in de vorm van een hexagon, om een eigen patroon te creëren die bij jouw interieur past! Schakel de wandlamp vervolgens aan en uit door deze aan te raken. Als je een groter patroon wenst, kun je deze uitbreiden door middel van meerdere sets te bestellen en deze aan elkaar te koppelen.

Het modulaire component staat gelijk aan een systeem dat zich gemakkelijk aan elk scenario kan aanpassen. Gebruik de magnetische randen om de lampen met elkaar te verbinden, zo kun je het ideale patroon vormen die het beste bij jouw interieur past. Een uniek design is zo binnen handbereik. Een unieke én fascinerende tactiele ervaring!

Pas de verlichtingsniveaus aan om de juiste sfeer te creëren door de meerdere tegels te verlichten die je op dat moment nodig hebt. Je kunt tot wel 65 modules op hetzelfde stroomcircuit aansluiten. Een groter display kan worden bereikt door het contact tussen de verschillende lampen te isoleren.

Touch Lamp
Bij een moderne wandlamp hoort ook een modern systeem. Deze Hexagon lamp is uitgerust met touch bediening waardoor je heel eenvoudig de verlichting aan en uit kan zetten.

Uniek & Bijzonder
Het product bestaat uit een aantal zeshoekige wandlampen die door magneten en in elkaar grijpende patronen samengevoegd worden tot een wandlamp met touch bediening. De magneten die de verbinding tussen de componenten vormen, laten ook stroom van de ene naar de andere stromen.

Eigen design
Creëer je eigen design! Het leuke aan deze wandlamp is dat jij helemaal zelf de samenstelling bepaald. Je hebt de vrije keuze in de plaatsing van de zeshoekige lampen. Hierdoor kan jij eindeloos naar wens variëren.

10 Stuks Hexagon Wandlamp10 Stuks Hexagon Wandlamp
Scroll naar boven

Hoe ben je op onze website terecht gekomen?

Ga je zo snel weg?

5% korting

Vul hier onder je naam en e-mailadres in en claim je 5% korting op je aankoop.